My's pajdeg.

En lite nyttigare och matigare pajdeg som passar utmärkt till matiga pajer såsom köttfärspaj eller broccolipaj. Den ska inte förgräddas utan det är bara trycka ut pajskalet i formen och fylla med valfritt innehåll.

MY'S PAJDEG


1 Pajdeg

3 dl mjöl

1 dl kruska kli

½ tsk salt

2 tsk bakpulver

½ dl olja

1 ½ dl vatten

 

Gör så här:

Blanda ihop mjöl, kruska kli, salt och bakpulver i en skål. Tillsätt sedan oljan och vattnet och blanda ihop till en deg. Är den kladdig kan du tillsätta lite mer mjöl. Tryck därefter ut i en pajform, cirka 24 cm i Ø.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0